Sør-Korea er et av verdens største markeder for kryptovaluta. Mye usikkerhet har preget markedet etter at myndighetene i det asiatiske landet gikk inn for å regulere handel av kryptovaluta strengere. Idag sier finansminister Kim Dong-Yeon at landet ikke vil forby kryptovaluta, melder Reuters.

Onsdag gikk finansminister i Sør-Korea ut og sa at landet ikke vil gå så langt som Kina og stenge ned kryptobørser.
Nylig skapte meldinger fra Sør-Korea stor frykt i markedet da kilder i justisdepartementet gikk ut og ønsket å forby handel av kryptovaluta. Motstanden var imidlertid stor, og det endte med strengere regulering for kjøp og salg av kryptovaluta i landet.

Igår tredde nye lover i kraft i landet. Fra nå av er alle som ønsker å handle kryptovaluta pliktig til å bruke sitt ekte navn. Personer som velger å operere under falskt navn kan vente seg store bøter.

De fleste kryptovalutaene stiger i verdi etter dagens nyheter til tross for et kraftig fall det siste døgnet.

Leave a comment