Ethereumgrunnlegger Vitalik Buterin er en annerkjent mann innen kryptomiljøet. Nylig gikk han ut på Twitter og advarte mot å spytte inn for mye penger i kryptovaluta.

Ethereum har hatt en eventyrlig reise siden russeren Vitalik Buterin grunnla den nå største kryptovalutaen etter Bitcoin.

I en twittermelding lagt ut på lørdag skriver Buterin:

Påminnelse: Kryptovalutaer er fortsatt nye og hypervolatile investeringsobjekter, og kan falle til null når som helst. Ikke spytt inn mer penger enn du har råd til å tape. Dersom du prøver å finne ut hvor du skal plassere sparepengene dine, er tradisjonelle investeringsobjekter fortsatt det tryggeste.

Ethereum var for et år siden verdt 13 dollar før den rundt jul var over 1.400 dollar. Nå snuser kryptovalutaen på 1.000 dollars-merket. Det er ikke uvanlig at kryptovalutaer som Ethereum kan gå opp eller ned både 10- eller 20 % på et døgn.

Ethereum-grunnleggeren har tidligere vært ute og advart kryptomiljøet. Han mente folk hadde for mye fokus på kryptovaluta som investeringsobjekt og de enorme økningene de har hatt. Han ønsker mer fokus på hva kryptovaluta og blockchainteknologi kan tilføre samfunnet og folk rundt i verden.

Leave a comment