Siste dagen i mars gir kryptovalutamarkedet et lite løft etter at flere kryptovalutaer denne uken når en månedlig bunn.

Bitcoin handles til over 7.000 dollar igjen etter å ha vært nede på 6.600 dollar tidligere denne uken. I skrivende stund koster en Bitcoin 7.072 dollar, ifølge Coinmarketcap.com. Dette er en oppgang på 2,94 % siste døgn.

Ethereum vokser også etter en svært svak måned, og er i skrivende stund opp 4,92 % siste døgn til 402 dollar. Den siste ukens fall har rammet Bitcoin Cash hardest av de største kryptovalutaene. Det siste døgnet har Bitcoin Cash såvidt klart å krype opp i en prosentvis endring med plussfortegn og er opp 0,09 % til 693 dollar.

Av de store kryptovalutaene er Stellar den som har den største veksten prosentvis. Stellar er opp hele 13,80 % siste døgnet til 0,211 dollar.

Alle de ti største kryptovalutaene stiger i verdi det siste døgnet.

Den siste uken har vært prekær for kryptomarkedet etter at Twitter annonserte et forbud mot reklame på deres plattform for kryptovalutarelaterte produkter og tjenester. Mailchimp gikk også ut og stengte alle krypto-relaterte tjenester og skapte negative signaler i markedet.

Leave a comment