Blockchainutviklerne i Bitcoin ABC annonserte denne uken planer om en lenge omtalt hard fork. Den skal finne sted i midten av mai.

For noen måneder siden annonserte sjefen for Bitcoin ABC, Ameury Séchet, at teamet planlagte en hard fork. Nå er datoen satt til 15. mai. Reglene for protokollen skal oppdateres. Kodebasen for Bitcoin ABC sin 0.17.0-oppdatering er allerede lansert. De oppfordrer alle som drifter en ABC-node til å oppdatere til 0.17.0-oppgraderingen.

Den største nyheten fra den planlagte hard forken er at teamet ønsker å oppgradere til blokker på 32 megabyte. Dette ønsker de å gjøre for å gjøre Bitcoin Cash mer skalerbar. Hard forken inkluderer også en rekke opcodes.

Bitcoin ABC har angivelig vært i kontakt med en rekke kryptobørser og wallettjenester for å prøve å gjøre overgangen lettest mulig. Sist Bitcoin Cash hadde en hard fork var i november.

Leave a comment